Hotspots

 

GEWOON LEUK:

  • Würst : Würst brengt de hotdog op een hele andere manier, zoals ze het zelf noemen Haute dogs. De portie is goed, ik ben er geweest en had echt wel genoeg met zo’n hotdog. Wel 1 tip ga er zeker naartoe rond opening tijd want het wordt heel snel druk.

– Ontdek ze op het Margarethaplein 1 in Leuven België. (Ook een heel goed terras.) –

 

PLEKKEN OM TE WERKEN (met wifi dus):

  • Sweet B : Is een redelijke kleine coffeebar, net naast de winkel straten. Je wordt in een huiselijke sfeer bediend. Ze hebben lekkere koffie, thee en ook veel lekkere zoetigheden. Wanneer je houd van een goed achtergrond muziekje moet je zeker bij hun zijn, ze leggen de beste vinyl platen op.

– Je vind ze in de Zakstraat 2, 2800 Mechelen België –

 

  • Starbucks Antwerpen : Goede koffie, grote ruimte. Je kan er dus goed werken en bloggen, maar het is ook een goede beging of eind stop bij het shoppen.

– Ontdek de locaties op de Website. –

 

MET EEN GOED TERRAS:

  • Ellis gourmet burger : Leuke burgerbar in het midden van het centrum. Voor veggies en voor meat lovers. Enorme aanrader omdat de burgers lekker zijn, heel betaalbaar, de locatie top is en het restaurant leuk is ingericht. Ook de zelfgemaakte limo is een aanrader.

– Ontdek de locaties op de Website .

 

  • Unwined : In de mechelse binnenstad net onder de Sint-Romboutstoren vind je de gezellige wijnbar. Waar je kan genieten van een lekker glaasje rode, witte of roséwijn, ze hebben ook bubbels, mechelse bieren, specials zoals vermouth, gin en Hugo, warme en frisse dranken. Meer een whisky fan geen nood vraag zeker eens naar hun uitgebreide whisky kaart. Probeer zeker ook de tapas er zijn cold bites, warm bites en planken.

–  Unwined vind je hier: Steenweg 22, 2800 Mechelen Belgie. Meer info: Unwined

 

 

LEUKE WINKELTJES MET ETEN EN KEUKENSPULLETJES:

  • Zoet : Zoet is niet langer meer het kleinste winkeltje van Mechelen, maar het blijft wel het gezelligste snoepwinkeltje van Mechelen. Ze hebben een groot aanbod aan schepsnoep, koekjes tot popcorn en barú producten, eveneens een uitgebreid gamma aan suikervrij, lactosevrij en glutenvrij snoep. Het leuke is al het schepsnoep zit in verschillende glazenbokalen.

– Ondek ze in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 143, 2800 Mechelen –

Advertenties