Hotspots

SUPER GOEDKOOP DINEREN:

/

GEWOON LEUK:

  • Würst : Würst brengt de hotdog op een hele andere manier, zoals ze het zelf noemen Haute dogs. De portie is goed, ik ben er geweest en had echt wel genoeg met zo’n hotdog. Wel 1 tip ga er zeker naartoe rond opening tijd want het wordt heel snel druk.

– Ontdek ze op het Margarethaplein 1 in Leuven. (Ook een heel goed terras.) –

PLEKKEN OM TE WERKEN (met wifi dus):

  • Sweet B : Is een redelijke kleine coffeebar, net naast de winkel straten. Je wordt in een huiselijke sfeer bediend. Ze hebben lekkere koffie, thee en ook veel lekkere zoetigheden. Wanneer je houd van een goed achtergrond muziekje moet je zeker bij hun zijn, ze leggen de beste vinyl platen op.

    – Je vind ze in de Zakstraat 2, 2800 Mechelen –

 

  • Starbucks Antwerpen : Goede koffie, grote ruimte. Je kan er dus goed werken en bloggen, maar het is ook een goede beging of eind stop bij het shoppen.

– Koningin Astridplein 27 in Antwerpen. –

MET EEN GOED TERRAS:

  • Ellis gourmet burger : Leuke burgerbar in het midden van het centrum. Voor veggies en voor meat lovers. Enorme aanrader omdat de burgers lekker zijn, heel betaalbaar, de locatie top is en het restaurant leuk is ingericht. Ook de zelfgemaakte limo is een aanrader.

– Ondek ze op de Ijzerenleen 10, 2800 Mechelen (ook andere adressen op de website.) –

IETS DUURDER MAAR ECHT WAARD:

/

LEUKE WINKELTJES MET ETEN EN KEUKENSPULLETJES:

  • Zoet : Zoet is niet langer meer het kleinste winkeltje van Mechelen, maar het blijft wel het gezelligste snoepwinkeltje van Mechelen. Ze hebben een groot aanbod aan schepsnoep, koekjes tot popcorn en barú producten, eveneens een uitgebreid gamma aan suikervrij, lactosevrij en glutenvrij snoep. Het leuke is al het schepsnoep zit in verschillende glazenbokalen.

– Ondek ze in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 143, 2800 Mechelen –

Advertisements