Hotspots

SUPER GOEDKOOP DINEREN:

  • Noen : De Noen is een ontbijt- en lunchbar waar je terecht kan voor zelfgemaakt en eerlijk eten en drinken, het is misschien een klein menu maar er is voor iedereen iets. Op hun krijtbord vind je altijd nog extra suggesties. Voor de porties is de prijs zeker eerlijk, ook de bediening is super vriendelijk. Het interieur is gezellig, en zelfgemaakt door jonge ondernemers. Wat ik er lekker vindt de soep, het verse brood en hun zelfgemaakte ijs.

– Ontdek ze op de Leermarkt 24 in Mechelen. (Er is ook wifi.) –

 

GEWOON LEUK:

  • Würst : Würst brengt de hotdog op een hele andere manier, zoals ze het zelf noemen Haute dogs. De portie is goed, ik ben er geweest en had echt wel genoeg met zo’n hotdog. Wel 1 tip ga er zeker naartoe rond opening tijd  want het wordt heel snel druk.

–  Ontdek ze op het Margarethaplein 1 in Leuven. (Ook een heel goed terras.) –

 

 

PLEKKEN OM TE WERKEN (met wifi dus):

  • Starbucks Antwerpen : Goede koffie, grote ruimte. Je kan er dus goed werken en bloggen, maar het is ook een goede beging of eind stop bij het shoppen.

– Koningin Astridplein 27 in Antwerpen. –

 

MET EEN GOED TERRAS:

  • Ellis gourmet burger : Leuke burgerbar in het midden van het centrum. Voor veggies en voor meat lovers. Enorme aanrader omdat de burgers lekker zijn, heel betaalbaar, de locatie top is en het restaurant leuk is ingericht. Ook de zelfgemaakte limo is een aanrader.

– Ondek ze op de Ijzerenleen 10, 2800 Mechelen (ook ander adressen op de website.) –

 

IETS DUURDER MAAR ECHT WAARD: